Gátlástalanul csalt az ellenfele, bírók döntöttek a TV2-es bombázó sorsáról

Vágólapra másolva!
Az Exatlon amazonja, Szabó Franciska pankrátorként dolgozik az USA-ban, de most megint pofozóversenyre ment.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az Exatlon egyik nagy kedvence, Szabó Franciska az Egyesült Államokban él, pankrátori karriert épít elég sikeresen, de közben indul egy Power Slap nevű versenyen is, ahol a cél minél nagyobb pofont kioszatni a riválisnak, miközben el kell viselni annak ütéseit is. Biztos van, aki ilyesmin szórakozik, de neurológusok aggódnak az agykárosodások miatt, mert gyakran összeesnek, elszédülnek, elájulnak a versenyzők.

Szabó Franciska 
Fotó: instagram.com/_francesca_szabo/ 

A korábbi cselgáncsozó, későbbi Exatlon-szereplő Sheena Bathory néven indul - a nevet alighanem Ecsedi Báthori Erzsébettől, Báthory magyar grófnőtől kölcsönözte, aki a történelmi Báthori-család szülötte. Báthori Erzsébet alakját rémséges és kegyetlen tettek legendái övezik, a vámpírszerű borzalmak egyik jelképe lett. 

Szabó Franciska nemrég akkora pofont adott egy másik nőnek, hogy annak szinte lerepült a feje, magatehetetlenül elzuhant, majd a földön próbált magához térni. A "magyar hurrikán", ahogy hívják őt az USA-ban, ezúttal egy ketrecharcos ellen bizonyíthatott péntek este Las Vegasban. A fogadóirodák szerint a magyar lány volt az esélyesebb, egyrészt eddigi gigászi pofonjai, másrészt a tapasztalata miatt, ugyanakkor az ellenfelet sem lehetett lebecsülni.

Szabó Franciska, azaz Sheena Bathory újabb posztjai szerint végül ő nyert, de keserű ez a győzelem, mert az ellenfelét kizárták, ugyanis lábai nem érintették a földet, amikor megütötte őt. Mutatjuk az Insta-sztorikat:


Fotó: https://www.instagram.com/_francesca_szabo/ 

 


Fotó: https://www.instagram.com/_francesca_szabo/