Szerepet nem kapott, szexoldalon árulja testét a fiatal sorozatsztár

Vágólapra másolva!
Ha nem lett volna az OnlyFans, nem tudtam volna túlélni az elmúlt két évet - mondta.
Vágólapra másolva!

Megan Prescott a Skins című sorozattal lett ismert, az jelentette neki a nagy áttörést, amikor ikertestvérével, Kathrynnel együtt elnyerte Katie és Emily Fitch szerepét a Channel 4 sorozatában, és 2009-ben és 2010-ben képernyőn volt. Később folytatja a színészkedést, de egyre kevesebb munkát kapott, igazán nagy dobása nem volt, rövidfilmekben szerepelt.

instagram.com/megartron/

A koronavírus-járvány alatt regisztrált a csak felnőtteknek szóló platformra - állítólag a barátai bátorították, hogy próbálja meg, mondván, hogy a Katie szerepe miatt sok előfizetője lesz. "Ha nem lett volna az OnlyFans, nem tudtam volna túlélni az elmúlt két évet anélkül, hogy heti hét napot dolgoztam máshol" - magyarázta a döntését: hiszen elmehetett volna bolti eladónak is, helyette a testét kínálgatja.

"2020 áprilisában indítottam el az oldalamat, amikor a világjárvány lecsapott... semmi pénzem nem volt, és egy barátom, aki évek óta sztriptíztáncosként dolgozik, azt mondta, hogy az emberek garantáltan feliratkoznak, mert láttak engem a Skinsben. Gondoltam, akár ki is próbálhatom, és nagyon jól ment" - mesélte a The Sunnak.

Megan Prescott korábban dolgozott sztriptíztáncosnőként, de azt mondta, hogy az OnlyFans-on lenni "nem olyan megterhelő érzelmileg", mint az volt, mert az emberek udvariasabbak, és nem kell a pénz miatt veszekedni.