Sosem hord bugyit a TV2 sztárja

Kandász Andrea
Vágólapra másolva!
Kandász Andrea legutóbbi interjújában egy olyan titkot árult el magáról, amiről még soha nem beszélt a nyilvánosság előtt, miszerint nem hord bugyit. Szerinte ez egy gyerekkori dologból ered.
Vágólapra másolva!

A nemrég úja férjhez ment Kandász Andrea egy intim titkáról rántotta le a leplet.

Erre most te nagyon kinyitottad a szemedet, tudom, mások is. Hogy miért nem? Mert engem feszélyez. Biztos, hogy ez is valami gyerekkori dolog, hogy akkor anyukám készítette, hogy mikor melyik alsóneműt kell felvenni, és akkor azt kellett felvenni. Ez is egy ilyen lázadásból ered" – árulta el legutóbbi interjújában a TV2 sztárja, hozzátette, ezzel nem hoz zavarba másokat.

Ha harisnyában vagyok, akkor igen, de egyébként nem hordok, mert engem ez feszélyez. Nyilván biológiailag szerencsés vagyok, nekem kell ez a szabadság. Az én szervezetem olyan, hogy kell ez a szellőzés. Ennek is célja van. Egyrészt esztétikai, másrészt számomra egészségügyi célja is. Arra azért én nagyon figyelek, hogy ne zavarjon másokat, mert nyilvánvalóan egy átlátszó dologról van szó. Szóval, csak addig tart a történet, és ezért is titok, mert nem látja senki" – magyarázta a televíziós a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában.

Forrás: Kandász Andrea/Instagram