Kiderült, milyen plasztikai műtétje volt Singh Vikinek

Singh Viki
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nagy döntést hozott év elején Singh Viki, aki eddig titokzatosan beszélt arról, mit operáltatott meg magán. Az énekesnő egy ideje igyekszik azt bizonygatni, hogy elégedett a testével, de kiderült, hogy ez mégsem igaz és komoly problémái voltak a testképzavara miatt. Singh most reméli, hogy a beavatkozás után nemcsak testileg, lelkileg is rendbe fog jönni.
Vágólapra másolva!

Singh Viki tudja, hogy nem egy vékony alkat, emiatt sokat küzdött lelkileg fellépései alkalmával, de párkapcsolataiban is, mert nem hitte el magáról, hogy szerethető.

Az élő adások előtt annyira izgultam és izgulok ma is, mintha vizsgadrukkom lenne... Kint állsz a színpadon, és vastaps van.. és akkor jössz rá, hogy szeretnek. Hogy nem kell többet bizonyítanom mert megérkeztem, itt vagyok és elfogadást kapok. Ez nagyon sok gátat feloldott" - magyarázta Palik László műsorában

Singh Viki, aki évtizedeken át szenvedett a táplálkozási zavara és testképzavara miatt.

Singh Viki az elmúlt időszakban rájött, hogy probélmájával ideje orvoshoz fordulni, így elhatározta, hogy megműtteti azt a testérészét, ami régóta zavarja, mert akárhogy küzd vele, nem tud továbblépni. Eddig titkolta, hogy milyen operációról van szó, most úgy döntött, mégis elárulja, hogy mit plasztikáztatott magán.

Sokat gondolkodtam de végül eldöntöttem, hogy ezt sem akarom tovább cipelni magammal, ezért most végre megcsináltattam. Egy háztömbnyi önutálat volt bennem miatta" - mondta Singh Viki a hasplasztikájáról az interjúban.