Újabb szerelmes képpel bizonygatja Jákob Zoltán elhagyott szeretője, hogy túl van a szakításon

Hajnal Bettina
Hajnal Bettina
Vágólapra másolva!
Nem sokáig szomorkodott Jákob Zoltán miatt a műkörmösként dolgozó Hajnal Bettina, akit a milliárdos a Nagy Ő című társkeresőben ismert meg és választott végül. A műsort követően mégsem alakult ki köztük a szerelem, így szakítottak. A nő nemrég elárulta követőinek, hogy új férfi van az életében, de akkor még azt mondta, hogy nagyon friss a kapcsolat, ezért nem akar róla beszélni. Most mégis újra megmutatta a férfit, talán így akarja bizonygatni, hogy túl van Jákob Zoltánon.
Vágólapra másolva!

Félreérthető bejegyzésében egy rendezvényközpontból jelentkezett Jákob Zoltán volt barátnője, ahol jellemzően esküvőket szoktak tartani. Követői kérdezgették is tőle, hogy férjhez megy-e de valószínűleg másról van szó, hiszen új párját pár hónapja ismeri.

Nyilván várható volt, hogy a férfiak elkezdenek szemtelenkedni, viszont a női részről egész sok gratulációt kaptunk" - mondta pár nappal korábban Hajnal Bettina, aki ezek alapján nem tervez még hozzámenni a férfihez. Állítása ellenére mégis mutogatja új barátját, talán ezzel is azt akarja bizonygatni, hogy már túl van Jákob Zoltánon, akivel elmondása szerint máig jó viszonyban maradtak és néha telefonon is beszélnek.