Kanye West ideges lett, kitépte a telefont a riporter kezéből - videó

'I like Hitler': Kanye doubles down in wild Infowars stream Horizontal MUSICIAN
(FILES) In this file photo taken on October 11, 2018, Kanye West meets with US President Donald Trump in the Oval Office of the White House in Washington, DC. - Kanye West declared his "love" of Nazis and admiration for Adolf Hitler on Thursday, sparking outrage as another commercial partner announced it was splitting from the troubled superstar. In an extraordinary hours-long appearance on Infowars, the show fronted by conspiracy theorist Alex Jones, West -- now known as Ye -- wore a black mask completely covering his face, as he ranted about sin, pornography and the devil. (Photo by SAUL LOEB / AFP)
Vágólapra másolva!
Kanye West annyira ideges lett egy kérdéstől, hogy kitépte a telefont a riporter kezéből, majd hosszas kioktatásba kezdett.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a pletykák szerint Kanye West szexrabszolgát csinált a feleségéből, Bianca Censoriból, akit a közösségi oldalakról is letiltott, elzárva tartja a külvilágtól.

A TMZ riportere is arra volt kíváncsi, hogy a nőnek van-e szabad akarata, vagy teljes mértékben a rapper irányítja – a kérdést pedig fel is tette a sztárnak, aki épp az arcát elfedő maszkban igyekezett egy avatóünnepségre:

A videón látszik, hogy Kanye West egyből feldühödött, és kikapta a telefont a nő kezéből, aztán hosszasan magyarázott arról, hogy micsoda tiszteletlenség ilyet kérdezni egy világsztártól.

Végül némi kérlelés után legalább visszaadta a telefont – nem úgy, mint korábban, amikor egy másik lesifotós készülékét az úttest közepére hajította.