Itt vannak a részletek a szörnyű balesetről, melyben meghalt a Cobra 11 sztárja és két kislánya

Christian Oliver
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Christian Oliver színész két lányával együtt életét vesztette, amikor kisrepülőgépük lezuhant a karibi Bequia-sziget partjainál. A gép tulajdonosa és pilótája szintén meghalt a balesetben. Egyelőre nincsenek hivatalos információk a tragédiáról, de egyre több szemtanú szólalt meg a baleset után.
Vágólapra másolva!

Az 51 éves színész 10 és 12 éves lányaival együtt egy egymotoros gép fedélzetén utazott, amikor a repülő valamilyen probléma miatt az óceánba zuhant - közölte a Saint Vincent és Grenadine-szigeteki Királyi Rendőrség. A repülőgép a jelentések szerint felszállt Bequiáról, egy apró szigetről, amely a Saint Vincent és Grenadine-szigetekhez tartozik, és a 65 mérfölddel északabbra fekvő Saint Lucia felé tartott, amikor lezuhant.

Képgalériáért kattintson a fotóra! IMDb

A jelentések szerint halászok és búvárok siettek a helyszínre, ahol a parti őrség végül négy holttestet talált.

Azt, hogy a pilóta pontosan miért vesztette el az uralmát a repülőgép felett, jelenleg vizsgálják. Szemtanúk azonban arról számoltak be, hogy a repülőgép pilótájának a szélviszonyokkal gyűlt meg a baja - írja a bild.de.

A baleset egyik szemtanúja elmondta, hogy a motor és a propellerek hangja keltették fel a figyelmét:

Ekkor azonban még újra megpróbálta a pilóta felhúzni a gépet, de úgy tűnt, hogy újra meghibásodott valami, ekkor már nem sikerült korrigálnia a pilótának.

Egy másik szemtanú - a parti őrség nyugalmazott tisztje - is látta a balesetet. "Úgy tűnt, elment az áram, vagy meghibásodott a motor" - mondta. Hozzátette, szerinte a gép meg akart fordulni, hogy visszarepüljön a repülőtérre, de aztán feltámadt a szél: ebben a pillanatban a szél átvette az uralmat a repülőgép felett, és az a vízbe csapódott.