Nagyon megváltozott a betegsége miatt a magyar énekes

Trap kapitány
Vágólapra másolva!
Szívbetegsége miatt komoly lemondásokra kényszerült a Trap kapitányként ismert Molnár Tibor, mára az egész élete megváltozott.
Vágólapra másolva!

Molnár Tibor, azaz Trap kapitány már tavaly a Sztárban sztárban is az egészségét kockáztatta, amikor a műsor okozta stressz különösen rossz hatással volt a szívbetegségére, az orvosa szerint az éneklést és beatboxolást már rég abba kellett volna hagynia.

Mint kiderült,

Trap kapitány azóta vidékre költözött, az éjszakai életet is kerüli,

hogy "ne tudjon minden áron mindent bevállalni" – és ha mégis fellép, a beatboxot már elektronikával oldja meg. Fájdalmas tünetei pedig meg is szűntek, sem a torka, sem a gyomorszája nem szokott már lüktetni.

Molnár Tibor, Trap kapitány Forrás: TV2

"Nagyon érdekes, hogy 2017 óta már jelentkezett ez az érzet, ami olyan volt a gégém alatt, mint egy lüktető érzés, meg a gyomorszájamban is. De én azt hittem, hogy azért, mert a beatbox is, meg az éneklés is igényli a rekeszizmokat és a gégét, és azt hittem, hogy ez is egy ilyen megerőltetés, és nem annyira foglalkoztam vele. Utána pedig amikor már napokig nem múlt el, azt hittük, hogy csak pánik, de aztán

És akkor mindenféle terheléses teszten részt vettem: fekvőztem, futottam, üvöltöztem és beatboxoltam is, és akkor a beatboxnál azonnal kiderült, hogy a levegő-visszatartásoktól megvastagodott rekeszizom az összehúzódó mozdulatok érinthetik a szív alját, és olyan, mintha szívmasszázst kapnék ilyenkor" – mondta Trap kapitány a betegségéről, amit a Blikk idézett.