Ilyen most a kapcsolat Berki Krisztián édesanyja és Berki Mazsi között

Vigyázat, szülővel vagyok! tv műsor celeb gyerek gyereke szülő apa anya Vigyázat, szülővel vagyok!
Berki Krisztián üzletember és édesanyja, Júlia
Júlia asszony
Vágólapra másolva!
Másfél évvel ezelőtt, 2022. május 6-án váratlanul halt meg otthonában Berki Krisztián, mindössze 42 éves volt. A botrányairól elhíresült Berkit saját kislánya, Berki Natasa Zselyke találta meg holtan, ő volt, aki segítséget próbált kérni az édesapjához. A családi dráma után sokáig széthullani látszott a családjuk, főleg Berki Mazsi és Mayer Júlia között volt nagyon haragos a viszony, sokáig szidták egymást a nyilvánosság előtt. Most Berki Krisztián édesanyja elárulta, hogy milyen a kapcsolat közte és fia volt felesége között.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony elárulta, hogyan érzi magát fia halála után másfél évvel, és milyen kapcsolatot ápol fia egykori családjával. A gyászoló édesanya azt is elmondta, hogy nemrég ment nyugdíjba, ettől csak rosszabb lett a helyzet.

Most viszont, hogy folyton itthon vagyok, még többet gondolok Krisztiánra. Sokat álmodtam vele, de az utóbbi időben már azt se... Egyáltalán nem érzem magam jól, még mindig nem tudtam őt elengedni" - mondta Mayer Júlia, aki gyakran látogat fel a fővárosba Berki Krisztián sírjához.

Berki Krisztián édesanyja úgy érzi, már sosem lesz jól fia halála után tv2

Az asszony azt is elárulta, hogy sikerült-e rendezni a kapcsolatot unokája édesanyjával, Berki Mazsival, valamint milyen időközönként találkozhat a két kislánnyal.

Nekem az a legfontosabb, hogy az unokámnak mindene meglegyen, szeretetben nőjön fel, és ezt az édesanyja megadja neki. Mazsi többször hívott már, hogy látogassam meg őket Székesfehérváron, az egész család bármikor szívesen lát. Szeretnék majd menni... Látom, hogy új életet kezdett, én pedig sok szerencsét kívánok neki ehhez, tiszta szívből kívánom, hogy legyen boldog" - magyarázta Júlia asszony, aki még egy megdöbbentő dolgot mondott fia halálával kapcsolatban.

Nem akarom ezt sürgetni, talán egyszer eljön az ideje annak, hogy megtudjam a fiam halálának okát - mondta a Blikknek Mayer Júlia, aki ezzel elárulta, hogy Berki Krisztián halálának okát a családból egyedül özvegye, Berki Mazsi tudja.

Júlia asszony fia, Berki Krisztián temetésén Fotó: Koncz Márton - Origo