Nagyobb összeget kért egy magyar híresség Kembe Soreltől - videó

Kembe Sorel-Arthur Kembe Sorel-Arthur
Kembe Sorel-Arthur
Vágólapra másolva!
Kembe Sorel TikTokker lett, nemrég például porig alázta G.w.M-et egyik videójában. A Jóban Rosszban sztárja most arról beszélt, egy magyar híresség százezer forintot szeretett volna kérni egy interjúért.
Vágólapra másolva!

Kembe Sorelt egyre többet látni az interneten, rengetegen érdeklődnek videói iránt.

A fiatalokból, viszonylag hamar, bár szisztematikus és sok munkával építettem fel egy kemény magot, és most ezt a tábort igyekszem átültetni és gyarapítani a podcast csatornámra. Természetesen a távolabbi cél az, hogy bevételt is generáljanak a beszélgetések, de egyelőre csak csordogál némi pénz, vagyis szó sincs arról, hogy kolbászból lett a kerítés és talán sosem lesz abból" – kezdte legutóbbi nyilatkozatában a színész, aki olyan emberekkel beszélget a csatornáján, akiket kedvel. "A podcast és a TikTok csatornám fő célja az volt, hogy jól érezzem magam, miközben tartalmakat készítek és ezt az szerepét mindkét platform be is teljesítette. Persze egyfajta menekülő útnak is szántam mindkettőt, hiszen sosem baj, ha az ember meg is él abból, amit szeretettel, szívvel és őszinte érdeklődéssel csinál, de ez még a jövő zenéje" – fogalmazott Kembe Sorel. Mint kiderült, van aki ezt ingyen nem vállalná.

Persze értem én, hogy vannak giga követőbázisú csatornák, ahol kapnak gázsit a vendégek, de... Egyébként Snoop Doggnak akár dollárban, hitelből is odaadnám a száz rugót, mert ő be is hozná a megfelelő nézettséget, de szerintem itthon csak nagyon kevesen vannak, akik ily módon megérik a pénzüket" – zárta a Borsnak adott interjújában.

@iamkembesorel Tiszta Amerika, csak a szint van lent még. YT: szembesorelpodcast #kembesorel#fyp#arc#pénz♬ Greek Dance - Dann Torres