Kiderült, pótolják-e az elmaradt budapesti koncertet Johnny Deppék

The Hollywood Vampires Perform At The Greek Theatre GettyImageRank1 Theater People Performance USA California City Of Los Angeles Hollywood - California Two People Males Photography Johnny Depp Alice Cooper Arts Culture and Entertainment Celebrities Topix
LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 11: Johnny Depp (L) and Alice Cooper of The Hollywood Vampires perform at The Greek Theatre on May 11, 2019 in Los Angeles, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP (Photo by Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetek egyik legnagyobb botrányát Johnny Depp okozta Budapesten, aki a Hollywood Vampires formációval lépett volna fel július 18-án, a a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertet egy órával a kezdés előtt lemondták, később olyan hírek terjedtek, hogy Johnny Depp annyira ittas volt, hogy nem tudott megjelenni a helyszínen, ezért hagyták cserben a hazai rajongókat. Most megszületett a döntés, hogyan kárpótolják a cserbenhagyott érdeklődőket.
Vágólapra másolva!

Nemcsak Magyarországon, hanem Szlovákiában is lemondták a koncertjüket Johnny Deppék, akik Budapestről Lengyelországba vették az irányt. Állítólag több szemtanú is látta, hogy a színész túlságosan sokat ivott, a nagy nyári melegben megártott neki, még orvost is hívni kellett hozzá.

Johnny Depp és Alice Cooper a színpadon Forrás: Anadolu Agency via Getty Images/Erhan Sevenler

A botrányt követően a legnagyobb titokban hagyták el a fővárosi szállásukat, hiszen tudták, hogy hatalmas csalódást okoztak a rajongóiknak. A budapesti koncert szervezői eddig egyeztettek a továbbiakról, akik nagyon reménykedtek abban, hogy pótolni tudják az elmaradt fellépést, de sajnos rossz hírt kellett közöljenek az érdeklődőkkel.

- áll abban a levélben, melyet a szervezők küldtek ki azoknak, akik interneten keresztül váltották meg a koncertjegyeiket.

A legésszerűbb magyarázat arra, hogy miért nem pótolják az elmaradt koncertet az az, hogy a Hollywood Vampires tagjai külön-külön is nagyon elfoglaltak, így szinte lehetetlen belátható időn belül új időpontot egyezteteni. BárJohnny Depp előreláthatólag ősszel visszatér Magyarországra, de egy forgatás, és nem az elmaradt koncert miatt. A zenekar többi tagjának is egyéb elfoglaltságai miatt nehezíti meg az egyeztetést, ugyanis Joe Perry ősztől az Aerosmith búcsú turnéra készül, Alice Cooper pedig szólóban koncertezik augusztustól - írja a Blikk.

Johnny Depp a Hollywood Vampires törökországi koncertjén Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Erhan Sevenler