Alekosz kitálalt a szakításról

Alekosz
Vágólapra másolva!
Pénteken minden közösségi felületen megszűnt a kapcsolat Nagy Alekosz és a barátnője, Varsányi Réka között. Alekosz most elárulta, szerinte mi történt.
Vágólapra másolva!

Alekosz a Facebookon tálalt ki a szerelmi életéről. "A Frizbiben való interjúm után megszámlálhatatlan kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy akkor most Rékával hogyan. Kéremszépen. Rékával ugyanúgy. Kapcsolatunk jellege: speciális. A speciális kapcsolatok lényege, hogy nem lehet és nem is kell megfejteni őket. Ettől különlegesek és ettől speciálisak. Ettől működnek. Igen, bizony kvantumi szinten is. Sőőt..! Szinte, csak ott. Hajdú Péter őmaga tett nyilatkozatot a rajtam látott evolúciós folyamatok változásáról, ami valóságos. Azontúl, hogy ez egy nagyon széles periféria, a nőkhöz való viszonyulásaimat is befolyásolja" - kezdte.

Forrás: Alekosz/Facebook

Amikor Presser musicaleket hallgatok, akkor én Rékára gondolok és arra, amit kivált belőlem. Kamaszkoromnak szép emlékeit idézi föl mindez és ilyenkor szerelmes leszek belé. Hogy egy klasszik kapcsolathoz ez kevés? Lehet... Cserébe viszont működik. Boldogok vagyunk. Igen, speciálisan. Inkább leszek boldog egy estére, mint csalódott egy életen át" - írta sejtelmesen.