Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezen veszett össze Csuti és édesanyja

Csuti
Vágólapra másolva!
Anyukája egyedül is mindent megtett, hogy boldog gyerekkort biztosítson Csutinak. Az üzletember elárulta, néha vitatkoznak, de ez csak pár percig tart.
Vágólapra másolva!

Nagyon jó Csuti kapcsolata édesanyjával, az üzletember felnéz az asszonyra és mindenben kikéri a véleményét. Sok nehézség érte őket, amiről korábban Csuti így nyilatkozott. "Hát... Ő nagyon mélyen van. Év elején eltemettük a testvéremet, a fiát, év végén megtörtént ez, amiről most beszélünk... (Csuti és Kulcsár Edina válása – a szerk.) Neki nagyon rossz volt a tavalyi év. Év elején elesett mamám, aki kilencven éves, és eltörte a combcsontját... Szóval kapom erősen, kapom..." – mondta a szépségkirálynő volt férje, aki büszke arra, mennyi mindent tanult az édesanyjától.

Mindenben kikérem a véleményét, legyen szó üzleti döntésről, avagy párkapcsolatról. Biankáról már a legelején meséltem anyunak, megmutattam a fotóit is – mondta Csuti a Borsnak és édesanyja is megszólalt az új szerelemmel kapcsolatban. "Újra önmagára talált, majd kijött az érzelmi gödörből. Örülök, hogy mellette van Bianka, nagyon szimpatikus nekem. Akit a fiam szeret, azt én elfogadom, csak ő legyen boldog" – mondta Erzsébet, akinek új párja is nagyon szereti az unokákat.

Forrás: Csuti/Instagram

Amikor a gyerekek velem vannak, anyuék sokszor átjönnek hozzánk: mindenki örül, hogy együtt lehetünk. Persze, nem mindenben értünk egyet. Igyekszem következetes szülő lenni, anyukám pedig a kényeztető nagyszülő. Mondom, hogy rendes ételt is kell enniük, a nagyi közben az asztal alatt nyújtja nekik a csokit. Ezek szülnek feszültségeket, de ezek apró, generációs nézeteltérések, a következő pillanatban már nem is emlékszünk a szóváltásra" – árulta el Csuti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről