Teljesen összeomlott Ripli Zsuzsi - videó

Farm VIP negyedik évadának sajtónapja, TV2, Gléda Vendéglő Buda, 2023.11.07., Takács Zsuzska, Kiss Daniella, Gáspár Zsolt, Ripli Zsuzsi,
Takács Zsuzska, Kiss Daniella, Gáspár Zsolt, Ripli Zsuzsi,
Vágólapra másolva!
Rékasi Károly feladta a TV2 Farm VIP című műsorát, erről már korábban beszámoltunk. Ripli Zsuzsi könnyeivel küszködött, amikor megtudta, barátjának mennie kell.
Vágólapra másolva!

Rékasi Károlynak nehéz döntést kellett meghoznia, az egészsége érdekében feladta a versenyt. A színésznél trombózis gyanúja állt fenn, ezért nem kockáztatott.

Nem az az ember vagyok, hogy a nyakába ugrálok bárkinek is, de annyira megkedveltem és annyira becsülöm a csapatomat... Zsuzsi, nagyon örülök, hogy te vagy a vezetője ennek a csapatnak, és bízom benne, hogy ez soha nem fog megváltozni. Elképesztő, hogy amilyen koncentrációval és amilyen energiával tudsz úgy irányítani, hogy közben mindenki mögött állsz és mindenkinek segítesz. Elképesztő csaj vagy! Köszönöm, hogy találkoztunk" – mondta a színész. Ripli Zsuzsi teljesen kiborult amiatt, hogy barátjának távoznia kell.

Nagyon sokszor csak odaültem mellé és már mondta azt a dolgot, amiért odaültem hozzá. Engem személy szerint nagyon megviselt, hogy nincs itt velünk többé" – vallotta be őszintén a modell, akinek legszexibb fotóit korábban már megmutattuk.