Így vágott vissza az őt kritizálóknak Schobert Lara

Schobert Lara
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, sokan támadták Schobert Larát, miután egy ismerőse nyilvánosságra hozta, hogy nem sikerült az érettségije. Azóta is sokan találgatták, hogy vajon sikerült-e a pótvizsgája, amit nemrég az édesanyja, Rubint Réka tisztázott. Most lánya saját maga újságolta el a nagy hírt, és büszkén mutatta meg közösségi oldalán az újabb bizonyítványát.
Vágólapra másolva!

Nemrég kiderült az igazság Schobert Lara érettségijéről amikor édesanyját kérdezték, aki a közösségi oldalán tartott kérdezz-felelekben válaszolt.

"Sikerült már az érettségi Larácskádnak?" - tették fel a kérdést Rubint Rékának.

És tudod, mi az igazán csodálatos? Hogy a lányom nemcsak okos, de álomgyönyörű is" - válaszolta büszkén a háromgyerekes édesanya, aki most még büszkébb lehet lányára, hiszen az ő nyomdokaiba lépve szerezte meg hivatalosan is az edzői végzettséget.

- jelölte meg külön az édesanyját, Rubint Rékát a bejegyzésben, majd így folytatta: Azoknak akik kitartóan jártak az óráimra, amiket gyakorlatban tarthattam, hogy jobb és jobb legyek! Illetve a Mymove Képzési Központnak és a Nyíregyházi Vizsgaközpontnak is! Innentől megyünk élesben! Jövőre rengeteg új dologgal érkezem Nektek! Nagyon sok munka, edzés, meglepetések! Az irigyeimet meg csókoltatom! Boldog Karit Mindenkinek!" - írta bejegyzésében Schobert Lara.

Schobert Lara nagyon hálás édesanyjának a támogatásáért, az ő nyomdokaiba szeretne lépni idővel Forrás: TV2

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg.