Hír érkezett Bódi Sylviről a balesete után

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, elég durva balesetet szenvedett Bódi Sylvi, aki még mindig Indonéziában tartózkodik egy szörftábor miatt. Az egykori playmate imádja a tengert, az extrém sportokat, most azonban nem lett jó vége a dolgonak, ugyanis szörfözés közben csúnya sérülést szerzett, minden csupa vér volt. A baleset óta most jelentkezett a közösségi oldalán, ahol elárulta, hogy érzi magát az eset óta.
Vágólapra másolva!

Bódi Sylvit nem tántorította el csúnya balesete sem attól, hogy visszapattanjon a szörfdeszkára, vérző, sebes karral is tovább folytatja a gyakorlást. A modell most elárulta, hogyan szerezte pontosan a csúnya sebet, és mindenkit megnyugtatott, hogy a történtek ellenére már jól van.

- főleg amikor ilyen messzeföldön híresen sekély hullámokat akar meglovagolni az ember, mint HT's. (Hollow Tree) Ilyenkor előfordul, hogy a bőrével fizet az ember. Itt van a zátonynak egy olyan szakasza amit 'surgeon's table'-nek, azaz műtőasztalnak hívnak. El lehet róla gondolkodni, hogy vajon miért ezt a nevet adták neki...?! Az a hullám nem sikerült, sebaj, visszaeveztem és próbálkoztam egy másikkal. Nem ám elkullogni ilyenkor! Amikor a lóról leestem, akkor is azonnal visszaültem rá! Visszamentem és már csak azért is fogtam pár szép hullámot! Nem szabad rossz élményekkel elhagyni a vizet! Meg hát úgy voltam vele, hogy a legrosszabb már megtörtént, úgyhogy maradok, mert innen már csak jobb jöhet. Jó hát kicsit vérzek, de az meg senkit nem zavar. Mint az életben is, a szörfben is vannak jobb és rosszabb napok. Feladni sosem szabad! Ma is voltam vizen és ma minden hullámot beadtam és nagyon jót szörföztem" - írta bejegyzésében Bódi Sylvi, aki a gyógyuló sebét is megmutatta.