Ezért nem kap filmszerepeket Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja
Vágólapra másolva!
Fényesen indult Oroszlán Szonja színészi karrierje, soha nem élt átlagos életet. Már egészen fiatalon az Egyesült Államokban tanult, és azóta is volt, hogy éveket töltött a tengerentúlon. A Valami Amerika sztárja most úgy érzi, hogy mélypontra került, de nem tétlenkedik, ugyanis talált egy megoldást, amivel több lábon állhat, ha tényleg véget érne a filmes pályafutása.
Vágólapra másolva!

Oroszlán Szonja saját maga vallotta be, hogy minél idősebb annál kevesebb felkérést kap filmszerepekre, ami eleinte rosszul érintette, és nem is számított rá, hogy ilyen problémával kell majd egy nap szembenéznie.

Akkor rájött az ember, hogy ez a színészet egy olyan szakma, ami egyrészt véges lehet, másrészt mi van, ha nem tudom csinálni. Meg most már úgyis lassan rajzolják a színészeket, szóval tényleg jobb, ha az ember kitalál valamit. Úgyhogy nekem jól jött ez a másik, ráadásul én nagyon szerettem volna mindig is állatokkal foglalkozni, gyerekkorom óta" - magyarázta egy interjúban a 46 éves színésznő, aki úgy gondolta, hogy kitanul egy szakmát azért, hogy ne legyen ennyire kiszolgáltatott színésznőként. Így döntött a lóterápia mellett, amivel nagyon szívesen foglalkozik.

Voltam annyira előrelátó, hogy kitaláltam magamnak ezt a másik szakmát, hogy ne legyek kiszolgáltatva. Ráadásul én mindig egy olyan színész voltam, aki nagyon szerettem válogatni a szerepek között. Most nincs meg ez a lehetőségem, mert nincs semmi" - idézi a Blikk Oroszlán Szonja szavait, aki ettől függetlenül nincs elkeseredve, mert büszke arra, hogy kitanult egy olyan szakmát, amit élvezettel csinál és jó visszajelzéseket is kap, mert jelenleg is 50-60 állandó ügyfele van.

A képek között lapozhat: