Nagy a baj, ismét meg kell műteni Széphalmi Juliskát

Széphalmi Juliska
Vágólapra másolva!
 A napokban egy balettórán roppant meg Széphalmi Juliska térde. Akkor még azt gondolta, nem történt nagyobb baj, azonban tegnap kiderült, újra műteni kell.
Vágólapra másolva!

Széphalmi Juliska két évvel ezelőtt esett át egy térdműtéten. Most azonban újabb operáció vár rá. A táncosnő hiszi, hogy az élet most egy újabb megálljt parancsolt neki, ezzel időt hagyva arra, hogy lelkileg is rendbe tudja tenni magát.

Pont aznap volt az Operaház Fantomjának a húsz éves jubileumi műsora, akkor még nem is volt kérdés számomra, hogy meg tudom csinálni. Hétvégén mindkét nap dupla előadásom volt, vasárnap este viszont beláttam, nem tudok több előadást csinálni"– kezdte a Borsnak Juliska, aki azonnal orvoshoz fordult.

Forrás: Instagram

"Azt javasolta, ha nem fáj, és úgy érzem, tudok vele dolgozni, nincs semmi akadálya. A javaslatára elmentem MRI-vizsgálatra, az eredmény kielemzésére várnom kellett, ezért tegnap derült ki, hogy mégis nagy a baj: porcleválásom van, amit operálni kell. Viszont ha már erre sor kerül, beépítenek egy plusz stabilizáló szalagot. Egyébként pont arról a lábamról van szó, amit két évvel ezelőtt keresztszalag pótlással műtöttek. Szerencsére nincs tűrhetetlen fájdalmam, kicsit bicegek és nem esik jól a lépcsőzés, de alapvetően nem szenvedek. Lehet, hogy már jövő héten sor kerül rá" -mesélte.