Robert De Niro félmilliárd forintot vesztett egy peren

"A Bronx Tale" Screening - 2023 Tribeca Festival GettyImageRank1 Theatrical Performance USA New York City Color Image Photography Film Industry Film Screening Robert De Niro Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Film and Television Screenin
NEW YORK, NEW YORK - JUNE 17: Robert De Niro attends "A Bronx Tale" screening during the 2023 Tribeca Festival at Beacon Theatre on June 17, 2023 in New York City. Roy Rochlin/Getty Images for Tribeca Festival/AFP (Photo by Roy Rochlin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Robert De Niro elvesztette a pert volt asszisztensével szemben, közel félmilliárd forintos kártérítést kell fizetnie a nőnek.
Vágólapra másolva!

Megnyerte a Robert De Niro és produkciós cége, a Canal Productions elleni pert a színész volt asszisztense, Graham Chase Robinson, aki azért követelt kártérítést, mert állítása szerint a De Niro melletti munka során komoly érzelmi traumát szenvedett, utána évekig nem tudott dolgozni.

Graham Chase Robinson az egyik bírósági tárgyalás után Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/David Dee Delgado
Robert De Niro Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Roy Rochlin

Robinson zaklatással és nemi diszkriminációval is vádolta De Nirót,

a színészt azonban személyesen nem találta bűnösnek a bíróság – az 1,3 millió dolláros (nagyjából 460 millió forintos) kártérítést a cégének kell kifizetnie.

De Niro közben lopással, a céges hitelkártyáról való jogtalan költéssel vádolta Robinsont, a bíróság azonban nem találta bűnösnek a nőt.