Így érzi most magát a TV2 súlyos beteg sztárja

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, új életet kezdett a Sztárban sztár leszek! egykori énekesnője, Krizsán Lili, aki már a műsor ideje alatt is súlyos betegségével küzdött. A hirtelen jött ismertség még inkább felerősítette benne a testképzavart, ami miatt orvosi segítséget kellett kérnie, hosszú ideig kórházban feküdt, a mai napig kísérti őt ez a rossz emlék. Most elárulta, hogyan küzdött meg a betegségével, és hogyan érzi most magát.
Vágólapra másolva!

Egyre jobban érzi magát a bőrében Krizsán Lili, akit a Sztárban sztár leszek! 2021-es évadában ismerhetett meg a közönség. A műsort követően kiderült, hogy a fiatal énekesnő súlyos betegségben szenved, már életveszélyes állapotban volt. Krizsán súlyos anorexiája miatt kórosan sovány volt, orvosi segítséggel azonban már túl van a nehezén és egyre jobban érzi magát, büszke a testére és ezt nem is fél megmutatni a közösségi oldalán.

Krizsán Lili két évvel ezelőtt került kórházba, hiszen egyedül nem tudott megbírkózni a testképzavarával, a mai napig megemlékezik erről az időszakról, mert tudja, csak így kerülheti el, hogy visszaessen.

Leginkább olyan szituációban, amikor valakit bántanak a testalkata miatt. Mivel én is ilyen helyzetben voltam, jobban megérint ez a téma, mint másokat. Nem is tudják az emberek, milyen óriási károkat tudnak okozni, miközben bele sem gondolnak, mit tesznek" - kezdte Krizsán Lili, aki az Instagram-oldalán soha nem látott felvételeket mutatott magáról, melyek a legnehezebb időszakában készültek róla.

"Senki nem tudhatja, hogy milyen komoly problémák miatt jut el valaki ilyen állapotba, hiszen nem láthatunk bele a másik ember lelkébe. Hála Istennek mára pozitívan tudok visszagondolni arra az időszakra, és ilyenkor mindig arra jutok, hogy viszonylag rövid idő alatt honnan hová sikerült eljutnom" - magyarázta a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője, aki jelenleg Ausztriában él, és egyelőre nem is tervez hazajönni, de ettől függetlenül sem adta fel az énekesnői álmait.

Krizsán Lili azt is elárulta, hogy nagyon sokan bántották őt a külseje miatt, és akkor is csak ártottak a külsejére tett megjegyzésekkel, ha egyébként segítő szándékkal tették azt, mert ki akarták rángatni ebből a helyzetből.

Ez egyáltalán nem hatott építő jelleggel, épp ellenkezőleg. Ezek a szavak bántásképpen ivódtak belém, ami által még inkább nem tudtam elfogadni magam" - mondta az egykori énekesnő, aki úgy érzi, már túl van a nehezén, ezekből az emlékekből is igyekszik erőt meríteni.

Nem tervezek visszaköltözni Magyarországra. Van egy dédelgetett álmom, egy reality műsor, amiben nagyon szeretnék szerepelni, talán emiatt egy rövid időre megszakítanám a kinti életem" - mondta a Ripostnak Krizsán Lili, aki sokáig küzdött a karrierje miatt, de elsősorban a gyógyulására kellett koncentrálnia, így ezek a tervek még váratnak magukra.