Itt a leleplezés: semmi sem úgy van Istenes Bence és Csobot Adél házassága körül, ahogy eddig tudtuk

Istenes Bence és Csobot Adél
Külső segítségre volt szükség a kapcsolat megmentéséhez
Vágólapra másolva!
Jó ideje pletykálják már, hogy megromlott az RTL Klub Sztárbox című gyalázatos műsorában kínosan szereplő Istenes Bence és Csobot Adél énekesnő házassága, de a hírre csak tavaly reagáltak először. Akkor bevallották, hogy a válás is szóba került, majd segítséget is igénybe vettek, hogy rendezzék a viszonyukat. Úgy tűnik, most a vidékre költözésben látják a megoldást, és azt tervezik, az új otthonban majd új életet tudnak kezdeni a gyerekeikkel.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron, sok hallgatás után elismerte Istenes Bence, hogy válságba került a kapcsolatuk Csobot Adéllal. Korábban többször felmerült erről pletyka, hogy szakítanak, de akkor nem reagáltak. A páros két gyereket nevel, fiatalon lettek szülők, közben pedig a karrierjüket is igyekeztek építeni. Az első baba 2016-ban, a második 2018-ban érkezett.

A család mindig nagyon fontos volt számukra, a kicsik mellett azonban egyre kevesebb idejük és energiájuk maradt egymásra.

Csobot Adél és Istenes Bence fiatalon szerettek volna szülők lenni Forrás: Csobot Adél / FB

"Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam, vagy arra a férfira, aki Bence volt életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen" - írta a csalad.hu oldalon vezetett blogjában az énekesnő 2019-ben, és azt is bevallotta, hogy nincs mindig türelmük egymáshoz.

Többször gondoltak a szakításra

A gyerekek közben nagyobbak lettek, de továbbra is akadtak problémáik, ezekről csak nagyon ritkán nyilatkoztak. Csobot Adél a válásukról szóló pletykák hatására elmondta, hogy szerinte egy kapcsolatot folyamatosan meg kell újítani, ahogy ők változnak, a kapcsolatuknak is változnia kell.

"Úristen, hány kilépési pont volt..." – mondta Csobot Adél. Istenes Bence pedig elárulta, hogy szerinte belefér már a mai világban, ha a gyerekeknek és a szülőknek is jobb, akkor merjenek kilépni egy kapcsolatból.

Valahogy mégis a Jóisten azt akarta, hogy együtt maradjunk – ismerte el, hozzátéve, hogy sokat dolgoztak azon, hogy végül együtt maradjanak, még külső segítséget is igénybe vettek.

Külső segítségre volt szükség a kapcsolat megmentéséhez Forrás: Csobot Adél/Instagram

Istenes Bence rettenetesen féltékeny volt

Egy viszonylag nyugodtabb időszak után aztán újabb mélypont következett. Amikor Csobot Adél a TV2 Dancing with the Stars című műsorában szerepelt, párja rettenetesen féltékeny volt rá. "Amikor tavaly Adél táncolt, én teljesen kivoltam. Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben. Tudtam, hogy ez igazából nem a táncról és nem a táncpartneréről szól: ez rólam szól. Csak már olyan erősen nyomta az élet a szemembe, hogy ezzel neked dolgoznod kell.

És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni" - mondta később Istenes.

A tánc miatt féltékeny volt Istenes Bence Forrás: Csobot Adél/Instagram

Az El Caminón is járt, ami után saját bevallása szerint elkezdett másként tekinteni a kapcsolatukra.

Vidékre költöznek, új életet kezdenek

Úgy tűnik, sikerült rendezniük a kapcsolatukat, amin mindketten rengeteget dolgoztak, de a nyilvánosság számára akkor vált egyértelművé, hogy szent a béke, amikor közösen bejelentették: vidékre, a Balaton-felvidékre költöznek.

Közösen álltak neki a felújításnak Forrás: Csobot Adél/Instagram

"A gyerekeink motiváltak erre, hogy nekik megadjuk ezt az életmódot. Ki is próbáltuk ezt már Németországban, hiszen ott is egy hasonló környezetben éltünk, tehát volt viszonyítási alap. Most éreztük annak az idejét, hogy tényleg a tettek mezejére lépjünk" - árulták el néhány hónapja, azóta pedig rengeteget dolgoznak a házukon.