Ezért ment tönkre Mádai Vivien házassága

Mádai Vivien
Vágólapra másolva!
Schobert Norbert nemrég beszélt a Rubint Réka előtti feleségéről, akivel mindössze három napig voltak házasok. Nem a fitneszguru az egyetlen ismert magyar ember, aki nagyon rövid időn belül elvált. Összeszedtük azokat a magyar sztárokat vagy celebeket, akiknek a házassága nagyon gyorsan véget ért. Köztük van Mádai Vivien is, akinek első házassága meglepően hamar befejeződött.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbert

Arról, hogy Schobert Norbert élete szerelme Rubint Réka, nem kell beszámolni. A fitneszguru ezt számtalanszor elmondta, ország-világ előtt adta a felesége tudtára, hogy ő álmai asszonya és élete értelme.

Azt azonban kevesen tudják csak, hogy nem Rubint Réka az első nő, akivel összeházasodott Schobert Norbert – erről a napokban írtunk. Schobert Norbert legutóbbi interjújában őszintén beszélt az első feleségéről.

Schobert Norbert az első házasságában mindössze három nap után beadta a válókeresetet Forrás: Youtube

Nem passzoltunk össze, ez az igazság. Két évig jártunk, három napot voltunk házasok. Egy nap után elköltöztem otthonról" – magyarázta a családapa, aki a műsorvezető kérdésére, miszerint akkor jött-e gyerekei anyja, csak ennyit felelt:

"Nem, dehogyis. Akkor jött a siker."

Egyszer, egy korábbi interjúban már említést tett a hölgyről.

Ez otthon nem tabutéma, Réka is tudja, semmi gond ezzel nincs. Olyan rég volt, hogy tán igaz sem volt. Maga a házasság csak három napig tartott. Nagyon szerettem a hölgyet, aranyos is volt, de elhidegültünk egymástól elég gyorsan."

Ő volt Schobert Norbert első felesége Forrás: Origo

A cikk folytatásáért lapozzon!