Király Viktor elmondta, miért hízott el

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Király Viktor mögött nehéz időszak áll, ugyanis egy ideje gondok vannak a házasságában. Az énekes feltűnően elhanyagolta magát, és durván meghízott, de azt mondja, mostantól próbál megint odafigyelni magára.
Vágólapra másolva!

"Hatalmas mellbevágás" – így jellemzi az elmúlt egy évét Király Viktor. Mint mondja, számtalan nehézséggel kellett szembenéznie, a legnagyobb ezek közül a válása volt.

Mindez pedig rajta is meglátszik, a lelki nehézségei miatt ugyanis 14 kilót szedett fel.

Forrás: TV2

Ha már itt vagyok, végre bevallhatom, hogy pontosan miért jött rám ennyi kiló. Kaptam egy telefont Hollywoodból, hogy muszáj híznom 15 kilót, majd menjek el egy casintgra, és akkor megkapom a Bálna 2 szerepét. Az a baj, csak 14-et sikerült, és nem kaptam meg a szerepet, így most inkább leadom. Pedig Oscar-díj is járt volna érte, ezért vettem ennyire komolyan" - viccelődött az énekes, aki most azon van, hogy újra visszanyerje régi formáját. Újra edz és az étkezésre is odafigyel.

– mondta a Blikknek.

"Belül sikerült jobb útra térni, és nem magamba zuhanni, annak ellenére, hogy én ilyen típus vagyok. Megjártam, amit kellett, most már észhez kapok és visszatér a régi Viktor. Nekem lelkileg és mentálisan kellett átmennem ezen az időszakon, hogy elérjem azt a szintet, amikor már motivált tudok lenni" - tette hozzá.