Egymillió forintos ajándékkal lepte meg magát a pornómodell Molnár Anikó

Molnár Anikó, Anikó, only fans, molnár anikó, szex
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó idén februárban regisztrált az OnlyFans-oldalra, ahol pornográf tartalmakat oszt meg magáról jó pénzért cserébe. Már attól sem riad vissza, hogy saját külsejét jelentősen megváltoztassa azért, hogy még több előfizetőt vonzzon a pornóoldalára, lassan már rá sem lehet ismerni.
Vágólapra másolva!

A 48 éves Molnár Anikó sokat foglalkozik a külsejével, hiszen jelenleg a testéből él. Mióta belevágott a pornómodellkedésbe átesett egy mellpasztikán, amikor úgy döntött, sokkal nagyobb implantátumokat kér, hogy még látványosabbak legyenek a szexfotói.

Forrás: Instagram

Most arról számolt be az oldalán, hogy régi vágya teljesült azzal, hogy meglepte magát egy űrhajónak kinéző, luxus masszázsfotellel. A Bors szerint a hasonló típusú fotelek ára egymillió forint körül mozog.

Korábban írtunk róla, hogy az internet egyik legnépszerűbb erotikus oldala lett az új pénzkereseti lehetősége.

de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom" - mondta pár hete Molnár Anikó, hozzátette, hogy egyedül 75 éves anyukája véleményére ad, aki viszont nem akarta lebeszélni róla, hogy belekezdjen.