A magyar színész válaszolt Woody Allennek - videó

Párizs, forróság, virágok, koncert, divat, film
Woody Allen amerikai rendező és színész köszöni szépen, még mindig jól van. Éppen a velencei Lidóra érkezett meg, mint a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vendége.
Vágólapra másolva!
Az amerikai világsztár küldött előbb üzenetet a magyar színésznek.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a napokban a Pesti Színházban ünnepelték a Játszd újra, Sam! bemutatásának 40. évfordulóját. Négy évtizeden keresztül, végig Kern András alakította a darabban Allant, ami páratlan. Emiatt Woody Allen videóüzenetben köszöntötte a színészt. Erről itt olvashat hosszabban.

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

"Nagyon megható volt, szép és felemelő. Nagy dolognak tartom, hogy egy Oscar-díjas rendező, színész és író üzent nekem és köszönt. Ez nagy dolog" – mondta Kern a Tények Plusznak. Azt is mondta, hogy egy nagyon kedves dolog volt a köszöntés a hollywoodi sztártól, mert „ő nem egy ilyen haverkodós".

Most a Vígszínház művésze is üzent Woody Allennek: „Meg voltam hatódva és még sokan. Ez egy kicsi ország, most mindenki napokig erről beszél majd, mert nagyon sokan imádnak ám téged itt. Úgyhogy nagyon köszönöm ismét... Mit kívánhatnék? A mi korunkban persze, egészséget, így egy kicsit visszaismétlem, amit te mondtál: folytasd még 20, 40, 60 évig, és csináld a zseniális dolgaidat a színjátszásban, színdarabírásban, filmrendezésben és akkor nekem is lesz dolgom veled. Itt, Magyarországon" – mondta Kern.

Itt a TV2 videója: