Sosem látott fotókkal köszönti Kendall Jennert nővére, Kim Kardashian - képek

71st Emmy Awards  US ENTERTAINMENT TELEVISION EMMYS SHOW Horizontal
US television personalities Kim Kardashian (L) and Kendall Jenner present the award for Outstanding Competition Program onstage during the 71st Emmy Awards at the Microsoft Theatre in Los Angeles on September 22, 2019. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP)
Vágólapra másolva!
28 éves lett a Kardashian család egyik legfiatalabb tagja, Kendall Jenner, aki november harmadikán ünnepelte születésnapját. Nővére, Kim Kardashian még sosem látott fotókkal, és szívhez szóló üzenettel köszöntötte az ünnepeltet a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A Kardashian-nővérek között hatalmas az összetartás, legalábbis kifelé ezt közvetítik a világnak. Most Kim Kardashian megható üzenettel köszöntötte féltestvérét, Kendall Jennert, aki tegnap ünnepelte születésnapját.

Mindig hozod azt a földöntúli energiát, amire mindannyiunknak szüksége van. Hatalmas fény van benned! Imádkozom, hogy ez az év békét, több szeretetet és boldogságot hozzon neked" - írta a lapozható galéria mellé Kim Kardashian, melyben a gyerekkori fotók mellett előkerültek közös, szexi felvételek is a nővérekről.

A képek között lapozhat: