Még sosem hallott titkokat árult el magáról Azahriah

Azahriah
Vágólapra másolva!
A fiatal énekes, Azahriah még sosem látott sikernek örvend hazánkban. Mindenki csodálattal figyeli, hogy a 21 éves előadó hogyan tud megmozgatni ekkora tömegeket, hiszen jövő tavasszal háromszor tölti meg a Puskás Arénát. Baukó Attila, azaz Azahriah most egy interjúban beszélt arról, szerinte mi a sikerének titka.
Vágólapra másolva!

Azahriah jelenleg Európát utazza körbe, hiszen nagy sikerű koncertturnéra indult a napokban. Még szeptemberben adott interjút D. Tóth Krisztának, amikor még valószínűleg nem is sejtette, mekkora érdeklődés övezi majd a Puskás Arénába hirdetett koncertjét, ami az érdeklődők száma miatt lett végül három alkalmas.

A 21 éves Baukó Attila elárulta, hogy már tizenegyéves kora óta tudta, hogy zenélni szeretne. Sokat gyakorolta otthon az éneklést, akár tükör előtt állva is produkálta magát, mikrofonnak pedig épp azt használta, ami a keze ügyébe akadt. Úgy gondolja, hogy azért tudja helyén kezelni a hirtelen jött sikert és hírnevet, mert valójában mindig is erre vágyott, és akkor lenne csalódott, ha ez nem így alakult volna.

Azahriah azt is elmesélte, hogy első fellépése nem úgy sikerült, ahogy tervezte, nagyon szomorú volt miatta, de három éven keresztül azért küzdött, hogy az ott vétett hibáit kiküszöbölje. Úgy tűnik, hogy ez sikerült is neki, de óriási tudatosságra volt szüksége hozzá. Nagyon kevés dolgot enged ki a kezéből, a szervezésben egy profi csapat segíti, de a kreatív folyamatokat teljes egészében ő irányítja.

és csak akkor, hogyha nagyon egy hullámhosszon vagytok. De akkor se lesz olyan, mint ha az valósítaná meg, aki kitalálta" - idézi a Blikk Azahriah magyarázatát arra, miért nem engedi ki a kezéből az irányítást.

Azahriah elmondta, szerinte mi a sikerének titka Forrás: Azahriah Instagram