Matthew Perry halála után előkerült a Jóbarátok egyik sztárja

perry cox
Vágólapra másolva!
Vannak előzetes vizsgálati eredmények is.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, az 54 évesen meghalt Matthew Perry halála után a Jóbarátok másik öt főszereplője két napig hallgatott, egyik sem nyilatkozott, tízmilliók által követett közösségi oldalaik sem frissültek. Várható volt, hogy közös közleményt adnak ki, ez jó nagy késéssel meg is érkezett.

Jóbarátok Forrás: MoziStar

A Jóbarátok öt másik főszereplője nem mutatkozik publikusan, de a TMZ szerint Courteney Cox végül kimerészkedett - Matthew Perry elvesztése óta először látták az utcán, érthetően levertnek tűnt, miközben barátaival távozott egy vacsoráról. A színésznő és barátja, Johnny McDaid a Nobu Malibuban ettek, majd autóval gyorsan távoztak. Képeket itt nézhet róla.

Matthew Perry és Courteney Cox

Bár a teljes toxikológiai jelentés elkészítése a lap szerint akár hat hónapig is eltarthat, az első vizsgálat kimutatta, hogy Matthew Perry szervezetében nem volt fentanil (az egyik legerősebb, klinikai alkalmazásban lévő szintetikus kábító fájdalomcsillapító) vagy metamfetamin (a pszichostimulánsok közé tartozó kábítószer, az amfetaminhoz nagyon hasonló hatásokkal). A TMZ szerint a házban csak vényköteles gyógyszereket találtak, amelyeket orvosok írtak fel a korábban függő színésznek.