Király-Virág Anita elárulta, hogy újra együtt vannak-e Király Viktorral

Király Viktor, Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita volt az egyik olyan sztárpár, akik szemmel láthatóan nagyon jól kijöttek egymással. Ezért is sokkolta a követőket az a hír, miszerint szakítottak. Drámájuk egészen a válási előkészületekig folytatódott, amikor végül, úgy tűnik, meggondolták magukat.
Vágólapra másolva!

Király Viktor és Király-Virág Anita nem bírták sokáig egymás nélkül. Nemrég az énekes hozzászólt felesége egyik képéhez, nem sokkal utána Görögországból jelentkeztek mindketten, habár közös fotót nem tettek ki közösségi oldalaikra. Akkor Király Viktor nem válaszolt a béküléssel kapcsolatos újságírói kérdésre.

– mondta egy interjúban.

https://www.instagram.com/kiralyviktor/

Most Király-Virág Anita korlátozott ideig elérhető Instagram történetben válaszolt meg egy olyan követői kérdést, amiben arra volt az illető kíváncsi, hogy meg lehet-e menteni egy házasságot?

Illetve ezt a gondolatot nem lehet ráhúzni minden kapcsolatra, mert vannak olyan dolgok, amiket már nem lehet megmenteni például, de ha olyan problémátok van, ami sok-sok melóval jár, akkor jobb nem elfutni, hanem, beleállni és dolgozni rajta" – magyarázta az édesanya.

Forrás: Király-Virág Anita Instagram