Sokkolta a rajongóit Opitz Barbi

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi az utóbbi időben visszafogottabban használja a közösségi oldalait, hiszen számtalanszor bánta már meg, hogy mindent azonnal közzétett. Az elmúlt évben szinte csak botrányai miatt lehetett hallani az énekesnőről, aki elsősorban fiatal barátja miatt viselkedett furcsán. A jelek szerint már nincs együtt Serleg Alberttel, vagy legalábbis nem hozza nyilvánosságra viharos kapcsolatuk részleteit. Magáról is ritkán posztol, most azonban egy rémisztő fotóval jelentkezett be, amire rengeteg kritikát kapott.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi az utóbbi időben egyre furcsábban viselkedik, valószínűleg viharos családi háttere miatt, ugyanis fiatal barátja miatt eltaszította családját és barátai egy részét is. Nemrég újra elkezdett magáról merészebb fotókat mutogatni, ebből lehetett sejteni, hogy talán megszakította a kapcsolatot az állítólag erőszakos és agresszív Serleg Alberttel, de végül kiderült, hogy mégsem hagyta el, annak ellenére sem, hogy az énekesnő anyja egy késsel támadt rá a fiúra, majd rendőrségi ügy lett belőle.

Opitz egy ideje kevesebbet mutat magából a közösségi médiában, a fiúval közös fotóik eltűntek és újabbakat sem látni. Nagyjából egy hónapja osztott meg magáról fotót az Instagram-oldalán, majd most egy sokkoló fotóval jelentkezett, melyen erős sminket visel. Az énekesnő a Halloween miatt festette ki magát ilyen erősen, mellyel az őrült Joker karakterét akarta utánozni, de nem várt reakciókat váltott ki a követőiből.

- írta valaki gúnyosan, arra utalva, hogy anélkül is hasonlít a félelmetes karakterre.

- írta egy másik követője, aki valószínűleg követte az énekesnővel kapcsolatos híreket és úgy gondolja, hogy megviselte őt az elmúlt időszak.