Így akarta felszedni Barba Streisandot Marlon Brando

A streetcar called desire Cinema arm crossed t-shirt muscle look support Vertical MAN BODY BELT
A streetcar called desire Year : 1951 - USA Director : Elia Kazan Marlon Brando (Photo by Wolf Tracer Archive / Photo12 via AFP)
Vágólapra másolva!
Marlon Brando nem válogatta meg a szavait, ha valakivel szeretett volna közelebbi kapcsolatba kerülni. Ez derült ki Barbra Streisand hamarosan megjelenő önéletrajzi könyvéből. A kínos első próbálkozás után nagy barátság alakult ki a két világsztár között. 
Vágólapra másolva!

Barbra Streisand 1966-ban, egy bulin találkozott először a színésszel – derül ki a Vanity Fair cikkéből, amiben az énekes-színésznő hamarosan megjelenő könyvéről van szó. Marlon Brando akkor befutott sztár volt, Barbra Streisandnak pedig akkoriban indult a karrierje, de 13 éves korától kezdve rajongott a színészért.

Forrás: Warner Bros.

A férfi első megnyilvánulása azonban eléggé illúzióromboló volt.

– jelentette ki Marlon Brando.

Ő volt a legnagyobb szerelmem. A bálványom. Olyan briliáns színész... és olyan gyönyörű férfi volt" – magyarázta a világsztár. Nem lett semmi aznap este, annál is inkább, mert Marlon Brando felesége a szomszéd szobában volt. Később azonban a legendás színész újra próbálkozott a nőnél. A hetvenes években autós kirándulásra hívta az énekesnőt, kérte, hogy töltsék együtt az éjszakát egy szellemvárosban.

"Kedves zsidó lány voltam, ezért csak annyit válaszoltam,

Ezután a legjobb barátok lettek, erről John Travolta három éve közzétett fotója tanúskodik az Instagramon.

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Columbia Pictures/Columbia Pictures