Eltorzult Lady Gaga arca, sokan aggódnak az énekesnőért - képek

award celebrity Horizontal
US actress and singer Lady Gaga poses on the red carpet upon arrival at the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall, in London, on March 13, 2022. (Photo by Tolga Akmen / AFP)
Vágólapra másolva!
Lady Gaga folyton meglepi a követőit, legutóbb smink nélküli arcát mutatta meg a közösségi oldalán, bár akkor sokan úgy gondolták, hogy nagyon jól áll neki a természetesség. Most azonban eltorzult arccal lépett utcára, sokan elborzadtak a látványától, azt találgatják, mi történhetett vele.
Vágólapra másolva!

Lady Gaga szinte felismerhetetlen legújabb fotóin, senki sem érti, hogy mi történhetett vele. A fotók alatt özönlöttek a kétségbeesett kommentek, mert ledöbbentette a rajongókat, hogy ilyen hirtelen mennyire drasztikusan változott meg az énekesnő külseje.

Lady Gaga egy csillogó kezeslábasban ment a Rolling Stones lemezbemutató bulijára csütörtök este, New Yorkban. Bár öltözködési stílusa a megszokott volt, de arcát fel sem lehetett ismerni.

- kérdezte valaki.

"Ez az arcfeltöltés, elég extrém" - állapította meg egy hozzászóló.

- írta egy másik kommentelő.

"Úgy néz ki, mint aki most jött le a műtőasztalról" - özönlöttek a hasonló megjegyzések Lady Gaga friss képei alá, sokan úgy gondolják, hogy valamilyen szépészeti beavatkozás következtében duzzadt fel az arca, amitől ennyire megváltoztak az énekesnő vonásai - írja a Just Jared.

A képek között lapozhat: