Ezt a fotót még nem látta Matthew Perryről

Matthew Perry élete képekben, galéria, 2023
Friends TV Series 1994 - 2004 USA Created by David Crane, Marta Kauffman Season 4, episode 2 : The One with the Cat Matt LeBlanc, Matthew Perry. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented. (Photo by 7e Art/Warner Bros Television / Photo12 via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy világot sokkolt a hír, miszerint meghalt Matthew Perry. A színész Los Angeles-i otthonában vesztette életét október 28-án. A Jóbarátok sztárjára a jakuzziban talált rá az asszisztense, aki hosszú percekig próbálta megmenteni az életét. A sorozat fotósa most egy olyan képet tárt a nagyvilág elé, amit még sehol nem mutatott meg eddig.
Vágólapra másolva!

George Lange közösségi oldalán írt hosszasan arról, hogy tudta meg, hogy meghalt Matthew Perry.

Egyszer csak rám nézett, és azt mondta: „Nagyon szerencsések vagyunk, hogy élünk, hogy együtt ünnepelhetünk a családunkkal, a barátainkkal, egészségesen." Azt feleltem neki, hogy 50 után még szabadabbak lehetünk, mint valaha... Félelem nélkül is kipróbálhatunk dolgokat, mert a sok tapasztalat erőssé tett minket és tudjuk, hogy ha elbukunk, az nem a világ vége... Aztán Jackson fiam lejött és megkérdezte, hogy fényképeztem-e valaha Matthew Perryt, ő közölte velem, hogy meghalt..."

– írta a fotós, aki elárulta, 1995. augusztus 30-án készített egy sorozatot a Jóbarátok sztárjairól.

Minden napot meg kell ölelnünk. Minden egyes napot. Jackson holnap lesz 16 éves" – zárta posztját.