Döntött a gyámügy Damu Roland kislányáról

Damu Roland Edina felesége
Vágólapra másolva!
Maja eddig az édesanyja testvére, Katalin gyámsága alatt állt, a hatóság azonban most úgy határozott, a kislánynak az anya mellett lesz a legjobb helye.
Vágólapra másolva!

Maja eddig is rendszeresen tartotta a kapcsolatot édesanyjával. A családnak számos akadályt kellett leküzdenie, hiszen míg élt, Damu Roland nem fizetett gyerektartást, sőt, Edináék még a színész által hátrahagyott adósságok egy részét is megörökölték.

Damu Roland és volt felesége Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A gyámhivatal jó ideje figyeli, hogy Maja édesanyjának évek óta rendezett az élete, biztos munkahellyel is rendelkezik. A hivatal döntését azonban megsürgette egy nem várt, súlyos autóbaleset.

"Májusban volt egy nagy karambolom, hetekig lebegtem élet és halál között, több műtéten is átestem. Örök hálával tartozom a Baleseti Intézet dolgozóinak, hogy megmentették az életem, a Budakeszi Rehabilitációs Intézet orvosainak, ápolóinak pedig azért, hogy lábra tudtam állni, mert erejüket megfeszítve a legnehezebb körülmények között is a maximumot nyújtják. De legfőképpen édesanyámnak vagyok hálás, aki az én legkisebb fiamról és Majáról gondoskodott ez idő alatt, hisz a gyermekem apja dolgozik, így édesanyám hozta-vitte őket és látta el a két kicsit, de a lányom, Niki is nagyon sokat segített" – mesélte a Blikknek Katalin, aki azt is hozzátette, a balesete nagyban hozzájárult, hogy a hatóság júliusban úgy döntött, Maja felügyeletét visszakaphatja az édesanyja.

Amikor kiderült, hogy visszakerülhet Edinához, azt a boldogságot le sem lehet írni, amit mindkettejük arcán láttam. A kislány boldogan szaladt összepakolni a kis cókmókját, Edina szeme könnybe lábadt, de én is sírva fakadtam.

Rengeteg küzdelem, nehézség és kétségbeesés után végre egy kis öröm költözött családba, ami már nagyon ráfért mindenkire" - mesélte Katalin.