99 ezerért még volt jegy, nagyot kaszálnak a jegyüzérek az Azahriah-koncerteken

Azahriah
Vágólapra másolva!
Kedden indul a jegyvásárlás a harmadik Azahriah-koncertre a Puskás Arénába.
Vágólapra másolva!

Hétfő késő este már alig volt belépő a másodiknak meghirdetett bulira, a 25 ezer forintos szektorokban szórványosan volt egy-egy ülés - de a legtöbb ember azért nem egyedül megy szórakozni és szeret barátja, rokona mellé ülni. A 99 ezres szektor is szinte tele volt hétfő este, ott volt 3-4 szabad ülés egymás mellett. Az ügyeskedők különféle oldalakon 8-10 ezerrel drágában árulják a jegyeket - és nem sürgős nekik, hiszen a bulik fél év múlva, 2024 májusában lesznek.

https://www.instagram.com/azahriah_official/

Mint látható, valóságos hisztéria alakult ki Azahriah körül, a felhajtás miatt már olyanok is el akarnak menni a koncertre, akik legfeljebb egy-két dalt ismernek tőle. Sokan pedig majdnem agyvérzést kaptak, amikor nem jutottak jegyhez, mert 120 ezren voltak előttük, 48 ezer belépőre. "Jegyvásárlás közben hússzor földhöz vágtam a telóm" - írta egy kommentelő Azahriah posztja alá. "Pár év és a lábtörlő is Gucci lesz" - célozgatott a százmilliós bevételekre egy másik.

https://www.instagram.com/azahriah_official/

Valaki attól tart, hogy kedden nem tud jegyhez jutni, mert sokan többször is ki akarnak menni. "Örülnék, ha olyan emberek vennének jegyet, akiknek nincs, és nem azok, akik előtte nap is mennek" - írta.

De mennyit lehet ezzel keresni? Kiderül, lapozzon!