Már megint panaszkodik a pornómodell Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Továbbra sincs párja Molnár Anikónak, aki jó ideje a meztelen képeiből él.
Vágólapra másolva!

A pornómodell házfelújításba kezdett, a sok teendő miatt a Borsnak panaszkodott.

"Komoly fejtörést okoz megoldani, hogy mindenhol ott legyek. Nőként egyedül vagyok és nincs egy párom, aki azt mondaná: jól van, menj dolgozni, addig én intézek mindent. Mindent nekem kell intézni úgy, hogy a két munkám mellett még otthon is legyek. Össze kell hangolnom a fotózásokat, a tetoválásokat, hogy egy vendégnek se kelljen hónapokat várnia rám.

Voltam egy hetet pihenni, de ahhoz kevés volt, hogy újra erőre kapjak. Ahogy visszatértem, mindent onnan folytattam, ahol abbahagytam. Lehet rám irigykedni, pedig nem könnyű, hogy mindeközben még jól is nézzek ki!" - mondta.

Forrás: Instagram/Molnár Anikó

Örülne, ha lenne segítsége, de továbbra sem találta meg a párját. "Óriási segítség lenne, ha lenne egy férfi mellettem. Hiányzik valaki, aki egy-két terhet levenne a vállamról, akit hazavárhatnék és aki szintén hazavárna engem. Jelentkezők pedig bőven akadnak. Olyan is volt, aki bár megfogott, de valami még mindig hiányzott. Megesett, hogy próbára tettem egy illetőt, és miután csak a kibúvót kereste a kérésem alól, nekem az mindent elmondott róla. Olyanra van szükségem, akin érzem, hogy érdekli a velem történtek, a dolgaim, és mindenben mellettem van, nem csak az egyéb közös programok alkalmával – árulta el.