Durva baleset érte, több csontja eltört Árpa Attila barátnőjének

Nyergesi Tímea
Vágólapra másolva!
Durva lovasbalesetet szenvedett, nagy sebességnél leesett a lóról A Nagy Ő korábbi nyertese, Nyergesi Tímea.
Vágólapra másolva!

Árpa Attila volt barátnője, A Nagy Őbe is lovon érkező Nyergesi Tímea egy Instagram-sztoriban tudatta, hogy egy hete lovasbalesetet szenvedett, zúzódásokkal teli arcáról fotókat is mutatott:

Nyergesi Tímea posztja Forrás: Instagram/Nyergesi Tímea

A szövegből kiderült, hogy a lánynak a keresztcsontja és a jobb csuklója eltört a balesetben, ez azonban nem tántorítja el attól, hogy újra nyeregbe üljön.

"Ilyesmi még soha nem fordult elő velem, még sosem estem le lóról. Buktam már fel vele, de az közel sem volt ilyen. Igazából én hibáztam. Kimentem egy ismerősömmel terepre, egy idegen lóra ültem, ráadásul egy telivérre, akivel a galoppon versenyeztek. A lóval nem volt semmi baj, ezért egy szakaszon úgy gondoltam, hogy mivel régen is lovagoltam vadász vágtában, kiemelkedek egy kicsit a nyeregből. Viszont akkor már olyan tempóval mentünk, hogy valahogy elvesztettem a kontrollt. Nem tudtam korrigálni és éreztem, hogy le fogok esni...

de még így is azt mondhatom, hogy szerencsésen megúsztam, mert nincsenek fájdalmaim" – részletezte a balesetét a Borsnak.