Újabb titkos részleteket osztott meg esküvőjéről Palvin Barbi

Velence, 2022. szeptember 3. Palvin Barbara modell a Bones and All című film bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 2-án. Az alkotás a szeptember 10-ig tartó filmes seregszemle versenyprogramjában szerepel. MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari
Vágólapra másolva!
Múlt hónapban házasodott össze a legnagyobb titokban Palvin Barbara és vőlegénye, Dylan Sprouse, akik Magyarországon mondták ki a boldogító igent, a modell szüleinek birtokán. Végül nem tudták titokban tartani a nagy napot, ugyanis a kistelepülés lakói felfigyeltek a nagy nyüzsgésre, így még aznap kiszivárgott róluk egy-két felvétel. Palvin Barbara azóta egyre több részletet árul el az esküvőjükről és annak előkészületeiről, miközben a magyar hagyományokat is népszerűsíti világszerte.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara hosszas titkolózás után árulta el, hogy valóban megkérte a kezét Dylan Sprouse, a vallomás után nagyjából egy hónappal meg is tartották az esküvőt. A magyar modell akkor egy interjúban azt mondta, hogy mindenképp Magyarországon szeretné megtartani az esküvőt a szülei és családja miatt. Így a vőlegény családja érkezett hazánkba a nagy napra, hogy együtt ünnepeljék meg a szerelmesek nagy napját.

A nyilvánosságra hozott fotók alapján valóban minden a hagyományok szerint történt, Palvin Barbinak menyecskeruhája is volt és menyecsketáncot is jártak az új asszonnyal. Mivel a ruhának nincs angol megfelelője, ezért a modell a fotók alatt is menyecskeruhaként hivatkozott rá, majd elmagyarázta ez mit is jelent a magyar tradíciók szerint.

Most a jegygyűrűkről tett közzé egy bejegyzést, melyet az egyik legnevesebb ékszergyártó cégnél választottak ki. Palvin Barbara most megmutatta, hogy milyen darabokat választottak, ehhez pedig ismét írt egy pár sort a magyar tradíciókról és azt is elmondta, hogy ő aszerint viseli az ujján a karikagyűrűjét.

Elhozzuk a magyar hagyományokat Tiffanyhoz is. Tudtad, hogy a magyarok a jegygyűrűt a jobb kezükön viselik? Ne is törődjetek vele, de én úgy fogom!" - írta az ékszerészetben készült fotóik mellé Palvin Barbara, aki egyúttal köszönetet is mondott a cégnek.

A fotó alatt rengetegen írták, hogy náluk is ez a hagyomány, azaz jobb kézre kerül a karikagyűrű, az eljegyzési pedig balra, de ez nem mindenkinél ilyen természetes, ugyanis az angolok, az írek és a franciák bal kézre húzzák a jegygyűrűket.

A képek között lapozhat: