Fenyő Iván kiborult Tóth Gabiék válása miatt

Mintaapák sajtóvetítés az Aréna Plázában 2019 november 6-án, Fenyő Iván
Vágólapra másolva!
Több más hazai hírességhez hasonlóan Fenyő Iván is elmondta a véleményét a hét híréről, Tóth Gabi és Krausz Gábor hirtelen szakításáról.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi és Krausz Gábor váratlan bejelentése – miszerint válnak, hat év után külön folytatják – több ismert embert is megérintett, voltak, akik empatikusan reagáltak, mások másfajta véleményt fogalmaztak meg.

Krausz Gábor és Tóth Gabi még együtt Forrás: Krausz Gábor/Instagram

Fenyő Iván elsősorban a sok gyűlölködő komment miatt borult ki, ennek adott hangott egy hosszú Facebook-bejegyzésben: "Valakik válnak... Valaki most fáj, vagy valakik most nagyon fájnak... bárhogy is, ha egy ember szenved is, nem lökök még rajta...

Átéltük már sokan, igaz? Ez nem vicc... ebbe életek futnak bele a falba... ebből földön lehet maradni... ebbe bele lehet roskadni... ebbe az iszonyatos fájdalomba akár fel is lehet adni az életet, vagy el is lehet venni egy másik ember életét..." – kezdte a mondandóját.

Fenyő Iván Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Szerintem nem kell szeretni az illető alanyait ennek a történetnek... ismerni sem kell... egyetérteni sem kell... és meglehet a véleményünk... de okoskodni sem kell, és semmit sem... de legkevésbbé kárörvendeni vagy kigúnyolni, vagy pláne még így haldoklásukban belérúgni a másik emberbe sem" – írta aztán. A teljes bejegyzése itt olvasható.