Felismerhetetlen legújabb fotóján Dér Heni

Dér Heni
Vágólapra másolva!
Dér Heni nemrég adott életet második gyerekének, azóta is rengeteg támadás érte a külseje miatt. Ő próbálja ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket nem zokon venni, ha kell, meg is védi magát. Most egy megdöbbentő képet mutatott magáról, amivel visszavágott az őt kritizálóknak is, miközben egy fontos problémára hívta fel a figyelmet.
Vágólapra másolva!

Dér Heni igyekezett mindig a valós arcát mutatni a közösségi médiában és nem állt be a mostani trendek mögé, nem szerkesztette utólag a fotókat, hogy minél jobban nézzen ki. Ezért is kapott rengeteg támadást, hiszen ha rossz passzban volt is megmutatta azért, hogy követői lássák, ő sincs mindig jó formában.

Most két kisgyerek édesanyjaként még inkább szeretné felhívni arra a figyelmet, milyen ártalmas az, hogy hamis képet keltenek az emberekben a filterek által, mert bizony fáradtan, nyúzottan nem így néz ki az ember, ahogy sokan azt mutatják az Instagramon.

Sőt, az sem, aki eddig múló külsőségekkel bántotta a másikat... Nagyon sekélyes, gyerekes dolog...
Inkább bántás helyett dobj oda valakinek egy smiley-t... Meglepődnél, ha visszamosolyognának ugye? Meghiszem azt..." - írta bejegyzésében, melyhez egy utólag szerkesztett, filterekkel korrigált képet mutatott magáról, melyen szinte rá sem lehet ismerni.