Életveszélybe került a magyar duó

Josh és Betti
Josh és Betti
Vágólapra másolva!
Josh és Betti csak a szerencsének köszönheti, hogy hétvégén odaértek egervári fellépésükre. Autójuk defektet kapott, de nem történt nagyobb baj.
Vágólapra másolva!

Már az autópályán érezhető volt, hogy valami nincs rendben a járművel. A zenészek megálltak ellenőrizni az autót, utána továbbhajtottak. "Visszagondolva nem feltétlenül a legjobb döntés volt, hogy az első ellenőrzés után továbbmentünk, de amikor a pályán félreálltunk és megnéztük, mi olyan furcsa a kerékkel, nem igazán láttunk semmi különöset. A kerékvédő burkolat egy picit meg volt szakadva, de simán vissza tudtuk tenni. Már nagyon közel jártunk Egervárhoz, így el is indultunk.

Akkor láttuk, hogy a felni gyakorlatilag megette az abroncs belsejét és csíkokat hasított belőle" – mondta a Ripostnak az énekes. „Nincs az a fellépés, ami fontosabb lehet a testi épségünknél, netán az életünknél. Ha csak sejtettük volna, hogy ekkora a gond, biztosan nem indulunk tovább. Azóta is folyamatosan hálát adok minden szentnek, hogy már érkezéskor, nagyon lassú tempónál adta fel az abroncs" – tette hozzá Josh. "Egervár település összefogott értünk, amire hatalmas szükségünk is volt, mert a defektünk után kiderült, hogy valamelyik szervizelés során ellopták a kisbuszból a teljes kerékcsere készletet. Nem volt meg a kerékkulcs és az emelő sem, ráadásul speciális kulcs kellett volna, ami sajnos senkinél nem volt a településen. Végül Szombathelyről érkezett egy gumis, aki szintén csak annyit tudott megállapítani, hogy neki sincs megfelelő eszköze. Szinte hihetetlen, de

Amikor már láttuk, hogy megoldódni látszik a szorult helyzetünk, jeleztük a következő település első emberének, hogy harminc perces csúszással tudunk megérkezni. Erre azt a választ kaptuk, hogy akkor inkább már ne is menjünk. Ez csak azért furcsa, mert a szerződésünkbe pont ennyi időcsúszás van bekalkulálva, hiszen tényleg bármi történhet út közben. Ez sajnos a település első emberét nem érdekelte, így a nevében is elnézést kérünk azoktól, akik vártak minket. Végül Egerváron megvártuk a kerékcserét és már a saját kisbuszunkkal folytattuk az utunkat, hiszen a kiesetten túl is volt még egy fellépésünk aznap" – zárta a zenész.

Forrás: Hungaro Sound Kft.