Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Feleségét gyászolja a Szomszédok sztárja

Koltai János színész
Vágólapra másolva!
Mint korábban mi is beszámoltunk róla, hosszas betegség után halt meg Pap Éva Jászai-díjas színművésznő, aki hatvan évig élt boldog házasságban a Szomszédok sztárjával, Koltai Jánossal. Nemrég férje megszólalt a színésznő állapotáról, már akkor sejteni lehetett, hogy nagy a baj.
Vágólapra másolva!

A Madách Színház társulata tudatta, hogy gyászolják Pap Éva Jászai Mari-díjas színművésznőt, akinek egyre súlyosbodó állapotáról férje, Koltai János, a Szomszédok sorozat Gábor Gáborja beszélt két hónappal ezelőtt. A színész akkor úgy döntött, hogy születésnapját sem ünnepli meg, ugyanis nagyon aggódott felesége miatt, akivel hatvan évig voltak házasok.

A fiammal rendszeresen látogatjuk, de szegény nincs jól. Évek óta egy súlyos betegséggel küzd, tavaly meg is műtötték, de most nem túl jók a kilátások. Imádkozom érte és a csodában bízom, mert másban nem nagyon tudok" - mondta akkor Koltai János a Blikknek Pap Éva állapotáról.

Mint kiderült, Pap Éva színművésznő korábban, július 23-án halt meg, de családja kérésére eddig nem tudatták a nyilvánossággal halálának hírét. A házaspár már évek óta videken élt, de a színésznő egyre rosszabb állapota miatt gyakran jártak vissza Budapestre, hiszen itt kapta meg a megfelelő egészségügyi ellátást. Később férje, Kotlai János is visszatért, hogy minél több időt töltsenek együtt.

Koltai János feleségét, Pap Évát gyászolja közel hatvan év házasság után Forrás: MTI/FORTEPAN-SZALAY ZOLTÁN

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről