Megint kudarcba fulladt Marics Petiék koncertje

EFOTT, 2023, Velencei-tó, Sukoró, fesztivál
Sukoró, 2023. július 13. Marics Péter (b) és Valkusz Milán a Valmar együttes koncertjén az EFOTT fesztivál első napján a Velencei-tó melletti Sukorón 2023. július 12-én este. A fesztivált július 12-16. között rendezik a Fejér vármegyei településen. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban beszámoltunk, nyár elején sérült meg súlyosan Marics Peti a Budapest Parkban megrendezésre kerülő ValMar koncerten, ahol súlyos bokatörést szenvedett. Egy hónap pihenő után azonban visszatért, bár a járógipsz még a lábán van. Azóta már zenésztársa, Valkusz Milán is megsérült a színpadon, és a napokban is majdnem félbemaradt a koncert egy komoly rosszullét miatt.
Vágólapra másolva!

A Valmar duó tegnapa székesfehérvári FEZEN Fesztiválra látogatott el, ahol rengeteg rajongó várta őket. Azonban az idei koncerszezon nem túl szerencsés a fiúknak, ugyanis Valkusz Milánnak idő előtt távoznia kellett a színpadról, így Marics Peti egyedül adta elő a közös dalokat. Valkusz Milán már másodjára sérült meg koncert közben, először ő is lábán, most pedig kiderült, hogy napszúrást kapott, így nem tudta folytatni a fellépést.

Marics Peti most egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben mutatott egy videót arról, mi történt, miután zenésztársa távozott a színpadról, ugyanis először történt, hogy egyedül kellett énekelnie az Úristen című slágerüket, viszont Valkusz Milán állapotáról azóta sem tudni semmit, egyikük sem szólalt meg az esetről.