Így fogyott felismerhetetlenné a világsztár - megdöbbentő fotók és részletek

'Mistletoe, Mischief & Myrrh!' The Trevor Project Cracked Xmas D200 party x-mas 72685691 Vertical CELEBRITY ENTERTAINMENT CHRISTMAS
LOS ANGELES, CA - DECEMBER 03: Actor John Goodman arrives at The Trevor Project's 9th annual Cracked XMas "Mistletoe, Mischief & Myrrh!" event, honoring actress Roseanne Barr and HBO, at the Wiltern Theater on December 3, 2006 in Los Angeles, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images) *** Local Caption *** John Goodman (Photo by Charley Gallay / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
John Goodman Emmy-díjas színész sokkolta a közönséget az idei monte-carlói televíziós fesztiválon, ahol felismerhetetlenre fogyva jelent meg. Bár Goodman már 2007-ben életmódváltásba kezdett, mégsem sikerült ennyire drasztikusan lefogynia, mint az utóbbi pár évben. A színész elmondása alapján több, mint kilencven kilótól szabadult meg ezidáig. A 71 éves Goodman nemrég megszólalt az átalakulásáról, bár kétségek merülhetnek fel az őszinteségével kapcsolatban, ugyanis az utóbbi időkben egyre többen fogynak illegális szerek segítségével. Az ehhez hasonló esetekben sokaknak gyanús és hihetetlen lehet, hogy egy hosszú időn át elhízott személy ilyen elképesztő változáson menjen keresztül, mint A Flinstone család és a Roseanne című sorozat sztárja. John Goodman egyébként az egyik legjobb amerikai színész, játszott Spielberg, Scorsese, Koncsalovszkij és a Coen testvérek több remekművében, ő volt az Oscar-díjas A némafilmes egyik főszereplője, de dolgozott például Koltai Lajossal is, a nagy magyar operatőr-rendező a Most jövök a falvédőről című hollywoodi vígjtékban fényképezte. 
Vágólapra másolva!

A karrierje kezdetétől fogva túlsúlyos nagyszerű amerikai színész, John Goodman nagy meglepetést okozott a közönségének a hatalmas fogyásával, ma már rá sem ismerni A Flinstone család Frédijére. Goodman mára több mint kilencven kilótól szabadult meg az eddig mért legmagasabb testtömegéhez képest. A felismerés azonban sokkal korábban, 2007-ben jött számára, hogy változtatnia kell az életén. Nemrég még arról beszélt, hogy a pandémiás időszakban újra ellustult és egyáltalán nem edzett, majdnem visszaszedte régi rossz szokásait, ezért is különös, hogy mégis tovább fogyott.

John Goodman a Roseanne című sorozatból ismerte meg a közönség, túlsúlyos férfiként vonult be a köztudatba Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Wind Dancer /Carsey Werner/ Paramount/Wind Dancer /Carsey Werner/ Para

Goodman az alkoholizmusáról is vallott és elmondta, hogy egészségi állapota miatt kénytelen volt letenni az italt, helyette személyiedzőhöz fordulni, hogy az segítsen rajta. Bár a színészt legtöbben egy jókedélyű, vicces személyiségnek gondolták a filmes karakterei alapján, de a képernyőn kívül súlyos depresszióval és alkoholizmussal küzdött.

Egy korábbi interjúban úgy fogalmazott, hogy az alkohol számára élet-halál kérdéssé vált, sürgősen le kellett szoknia.

Goodman eleinte boksszal próbálta magát karbantartani, de a Covid-járvány alatt abbahagyta.

John Goodman, ahogyan mindenki megismerte (balra). Majd 2007-ben állítása szerint életmódváltásba kezdett, amivel nagyon látványos eredményt ért el, nagyon gyorsan (jobbra) Forrás: AFP

Elmondása szerint kutyasétáltatáson kívül mást nem mozgott, mégis sikerült tovább fogynia. Goodman jelenleg mediterrán stílusú étrendet kezdett követni, és elkezdte növelni az általános erőnlétét azzal, hogy naponta legalább 10 000-12 000 lépést tesz meg, így tartja meg az eddig elért súlyát– írja a Page Six.

John Goodman napjainkban. A 71 éves színész a monte-carlói televíziós fesztivál zsűrielnökeként sokkolta a közönséget, felismerhetetlenre fogyott Forrás: AFP/Valery Hache

Nem John Goodman az egyetlen, aki sokkolta a közönséget elképesztő fogyásával

Bár a 71 éves színész esete az egyik legmeglepőbb, de nem ő az egyetlen, aki az utóbbi időben furcsamód szabadult meg hatalmas túlsúlyától. Az utóbbi időben egyre több sztárt gyanúsítanak meg azzal, hogy cukorbetegnek szánt, vényköteles készítmények segítségével fogynak, mint az Ozempic vagy a Saxenda, de nyilván nem ismerhetik el, mivel bűncselekménynek minősül az engedély nélküli használatuk.

Az elmúlt pár évből nemcsak Goodman fogyása sokkolta a közönséget, hanem a szintén kórosan túlsúlyos fiatal színész, Jonah Hill, vagy a népszerű énekesnő, Adele elképesztő változása is.

A 39 éves Jonah Hill elhízott színésznként vált ismertté, akárcsak Goodman, de talán még tőle is elképesztőbb átváltozáson esett át és egyre csak fogy.

Hill már mondhatni, hogy átesett a ló túloldalára, mert a legutóbbi fotóin túl soványnak tűnik, eddig 130 kilótól szabadult meg.

Jonah Hill éveken át látványos túlsúllyal küzdött, ma már veszélyesen soványnak tűnik Forrás: Getty Images via AFP/2014 Getty Images/Christopher Polk
Jonah Hill elképesztően soványra fogyott, már rá sem ismerni a legutóbbi fotóján Forrás: Instagram

Az Emmy-, Oscar-, Golden Globe-, valamint tizenhatszoros Grammy-díjas angol énekesnő hosszú időn keresztül tudatosan bujkált a nyilvánosság elől, ami szintén gyanakvásra adhat okot.

Adele szinte eltűnt a közönség és követői szeme elől, majd a hosszas kihagyás után egyszer csak egy olyan fotót osztott meg a közösségi oldalán, ami valósággal lesokkolta az embereket.

A 35 éves énekesnő ötven kilós fogyását szavak nélkül, egy fotóval tudatta, szinte senki nem hitt a szemének, amikor visszatért a köztudatba. Elmondása szerint egészségügyi okokból kellett életmódváltásba kezdjen, ugyanis veszélyezetetetté váltak a hangszálai is a nem megfelelő étrend, dohányzás és alkoholfogyasztás miatt.

Adele 2008-ban hatalmas túlsúllyal küzdött Forrás: Getty Images/Photoshot
Az énekesnő ezzel a képpel tudatta, hogy elképesztő változáson esett át, rá sem lehet ismerni Forrás: Adele Instagram

Tudja meg, mely magyar sztárok estek át hasonló változáson a fogyásuk után, a cikk folytatásáért lapozzon!