Megszólalt Dolly menedzsere, azt mondja, hátba szúrta az énekesnő

Dolly
Vágólapra másolva!
Hatalmas port kavart Dolly és menedzsere állatkínzási botránya. Az énekesnőnek a menedzsere tenyésztett kutyákat borzasztó körülmények között egy Dolly Roll nevű kennelben. Az előadóművész állítja, nem tudta, hogyan voltak tartva az állatok.
Vágólapra másolva!

Korábban már beszámoltunk róla, Ritát, aki közel 15 évig volt az énekesnő menedzsere, 27 millió forintra bírságolták állatkínzás miatt. Most perre készül és egykori munkaadóját, Dollyt is feljelentette, mert álláspontja szerint az énekesnő kényszerítette borzalmas tetteire.

Nálunk töltötte az ünnepeket, édesanyám és én is sokszor főztünk neki, tőlünk vitte haza a főtt ételt magának. Napi több órát telefonáltunk, mindent tudtunk egymásról. Olyan volt, mintha az anyám lett volna – mesélte Rita a Story magazinnak.

Ebből minimális összeg maradt, általában annyi, hogy tudjam fizetni a rezsit. Ha mondjuk kellett volna pénz állatorvosra, akkor minden alkalommal kérnem kellett. Olyankor eldöntötte, ad, vagy sem. Sokszor voltak ebből problémák. Mindenkinek dicsekedett, hogy milliókat adott nekem, de azt nem tette hozzá, hogy ebből a céges költségeket fizettem, ez nem az én pénzem volt" – folytatta a nő, hozzátette, mindenkivel csak azt lehet megtenni, amit enged. Úgy fogalmazott, ha találkozna Dollyval az utcán, köszönés nélkül elmenne mellette.

Dolly Forrás: Dolly/Facebook