Meglopták a magyar műsorvezetőt, feljelentést tett

Kandász Andrea
Vágólapra másolva!
Készpénz, bankkártyák, dokumentumok, fontos tárgyak voltak a táskában.
Vágólapra másolva!

"A sok évtized alatt életemben soha semmimet nem vesztettem el eddig, de most megesett, nem vagyok tökéletes. Ez most nem sikerült. Szórakozottságomban otthagytam véletlenül a kelenföldi pályaudvaron, egy padon a hátizsákom, amit el is vittek...

és a pénztáraknál is érdeklődtünk, tényleg mindenhol megnéztük, de sehol nem volt és nem adták le, valaki elvitte. Elmentem a kerületi rendőrkapitánysághoz feljelentést tenni, ugyanis nem szabad azt mondani, hogy veszett fejsze nyele az egész, mert úgysem kerül meg, mert lehetséges bármi. Mindenesetre én aznap a 12. bejelentést tevő voltam! Felvettük a nyomozati anyagot, azóta is folyik a nyomozás, ellenőrzik a kamerákat, úgyhogy még van pici esélye, hogy megtaláljuk a táskát" - mondta Kandász Andrea.

Kandász Andrea elhagyta a táskáját, de nem lett meg Forrás: Kandász Andrea/Instagram

"A hétfőmet a kormányablakban töltöttem, néhány óra alatt meg is volt az összes új igazolványom. Ha van a kezedben egy rendőrségi feljelentés, ingyen kiállítják neked az összes iratod, ezért is megéri a dolog után menni a hatóságoknál" – tette hozzá a Bors megkeresésére.