A Titanic egyik különös jelenetén röhög sok új néző

"Titanic"
LOS ANGELES - DECEMBER 19: The movie "Titanic", written and directed by James Cameron. Seen here from left, Kate Winslet as Rose and Leonardo DiCaprio as Jack. Initial USA theatrical wide release December 19, 1997. Screen capture. Paramount Pictures. (Photo by CBS via Getty Images)
Vágólapra másolva!
A TikTokon most azon derül a fiatalabb generáció, mennyire nem volt életszerű egy jelenet a filmben. Lapozzon, mutatjuk, mely képkockáról van szó!
Vágólapra másolva!

A Titanic a világ egyik leghíresebb filmje, 1997-ben mutatták be, James Cameron írta és rendezte. A főszerepben Kate Winslet és Leonardo DiCaprio látható mint Rose DeWitt Bukater, illetve Jack Dawson, két különböző társadalmi osztály képviselői, akik egymásba szeretnek a hajó végzetes, 1912-es első útján. Az elmúlt hetekben sokat szerepelt a sajtóban a tragikus sorsú tengeralattjáró miatt.

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Twentieth Century Fox / Paramount Pictures / Lightstorm Entertainment/Twentieth Century Fox / Paramoun

1998-ban tizennégy Oscar-díjra jelölték a filmet, amiből tizenegyet nyert el, köztük a legjobb filmnek járó díjat. A Titanic tartja a legtöbb Oscar-díjat nyerő film rekordját megosztva a Ben-Hurral (1959) és az A Gyűrűk Ura: A király visszatérrel (2003). Továbbá az 1950-es Mindent Éváról című filmmel karöltve a legtöbb Oscar-jelölést kiérdemlő alkotás. Szerepel az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című könyvben is.

Forrás: CBS via Getty Images/1997 CBS Photo Archive/Cbs Photo Archive

Ezzel együtt a napokban az egyik néző röhögőgörcsöt kapott, amikor észrevette, hogy a film egyik jelenete mennyire hamisnak tűnik 2023-ban. A jelenet, amelyen nevetett, közvetlenül azután játszódik, hogy a híres hajó elindul az Egyesült Államokba.

Melyik jelenet az pontosan, és milyen reakciók érkeztek? Kiderül, lapozzon!