Nagyon súlyos rákbeteg a Bűbájos boszorkák sztárja

Shannen Doherty
Vágólapra másolva!
A Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 sztárja, Shannen Doherty már többször leküzdötte a rákot, mellyel először 2015-ben diagnosztizálták, akkor mellrákkal. Majd nemrég elismerte, hogy visszatért a betegsége, mellyel azóta is folyamatosan harcol. Most elárulta azt is, hogy már a negyedik stádiumban van, nagyon rossz hírekkel jelentkezett a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Egy szívszorító videót mutatott követőinek Shannen Doherty, akit épp CT-vel vizsgáltak orvosai, mivel romlott az állapota. A színésznőről kiderült, hogy szétterjedt testében a rák, már az agyát is elérte.

Szerencsés vagyok, mivel olyan nagyszerű orvosaim vannak, mint Dr. Amin Mirahdi és a csodálatos technikusok a Cedar Sinai-ban. De ez a félelem.... A zűrzavar..... az időzítés.... Így néz ki a rák" - írta videója mellett Shannen Doherty, aki válására is utalt a bejegyzésben.

A színésznő rendkívül nehéz időszakon van túl, ugyanis 12 év után döntöttek férjével a válás mellett és betegségét sem tudja egyelőre legyőzni. Nemrég azt is elismerte, hogy a rák negyedik stádiumában van, ami egy súlyosabb diagnózis és azt jelenti, hogy a tumor még nagyobbra nőhet, és átterjedt a szervezet egyéb területeire is.

Kurt Iswarienko és Shannen Doherty 12 év után válnak Forrás: Angela Weiss / Getty Images North America / AFP