Váratlan fordulat Dolly botrányában: az állatkínzó menedzser pert indít az énekesnő ellen

Dolly
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, durva botrányba keveredett Dolly, akinek volt menedzserét súlyos állatkínzással vádolják. Az énekesnő a kezdetektől fogva tagadja felelősségét és azt állítja, hogy nem volt tudomása a horrorba illő telepről, ahol a kutyákat tartották, de a menedzser most rácáfolt Dolly állításaira.
Vágólapra másolva!

Tovább bonyolódik Dolly állatkínzási botránya, melyben jelenleg is nyomoz a rendőrség. A gyöngyösi telepen talált beteg kutyákat azóta már biztonságba helyezték, akiket minősíthetetlen körülmények közül mentettek meg a hatóságok.

Az énekesnő, habár a nevén volt a kennel, az elejétől fogva tagadta, hogy tudomása lett volna menedzsere borzalmas tevékenységéről, de sokan megkérdőjelezik az állításait. Most Dolly volt menedzsere, P. Rita és ügyvédje is megszólaltak az esetről.

Visszavágott Dolly volt menedzsere, súlyos dologgal vádolja az énekesnőt Forrás: MTI/Zih Zsolt

Az ügyvéd elmondásai szerint egyelőre sem az ő ügyfele, sem Dolly nem szerepelnek gyanúsítottként az eljárásban.

Amennyiben tanúként idézik be az ügyfelemet, abban az esetben vallomást teszünk, ha viszont gyanúsítottként hallgatják ki, előterjesztjük a megfelelő bizonyítékokat" - kezdte dr. Király Martin ügyvéd, aki azt is elárulta, hogy még tart a nyomozás, de közigazhatási határozat már született az ügyben.

Úgy marasztalták el, hogy nem tett nyilatkozatot, így értelemszerűen jogorvoslattal élünk majd" - mondta az ügyvéd, aki fellebbezni fog a határozat ellen.

Az állatkínzással gyanúsított P. Rita, Dolly volt menedzsere most úgy döntött, hogy kitálal az énekesnőről, akit súlyos dologgal vádol.

Az álláspontunk szerint Dolly manipulálta az ügyfelemet, hiszen tudta jól, hogy egy beteg állatot sem akar majd magára hagyni, így könnyű volt belekényszeríteni ebbe a szörnyű helyzetbe. Az ügyfelem elmondása alapján Dolly tudott arról, mi zajlott a telepen és köze is volt hozzá" - mondta a Blikknek P. Rita ügyvédje, aki teljesen az ellenkezőjét állítja, mint korábban az énekesnő, aki egyelőre még nem reagált volt menedzsere állításaira.

Dolly mégis tudhatta, mi zajlik a gyöngyösi szaporítótelepen Forrás: Dolly/Facebook