Válása után négy évvel újból szerelmes Galambos Dorina

Galambos Dorina
Vágólapra másolva!
Tizenöt évig volt együtt volt férjével Galambos Dorina, Pély Barnával a Megasztárban ismerkedtek meg. Négy év egyedüllét után Dorinának új párja van.
Vágólapra másolva!

Galambos Dorinának hirtelen kellett felnőnie, tizenhét évesen elvesztette édesanyját. Rengeteg feladat szakadt rá, egyben kellett tartania a családot, ennek ellenére kitűnőre érettségizett. A jog helyett a Megasztárt választotta, ott ismerte meg Pély Barnát.

Ez egy igazi család, még a válás sem változtatott azon, hogy jóban vagyunk a mai napig, és bármikor felhívhatjuk egymást, ha valakinek valami szakmai kérdése van. Ezért gyakran beszélünk is" – mondta Dorina a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában. Az énekesnő 2018-ban vált el, több, mint négy évig volt egyedül.

– mesélte Dorina, aki arról is beszélt, hogy nemrég meg kellett műteni. "Kiderült, hogy endometriózisom van, és meg kellett operálni, februárban volt a műtét. Azt nem kívánom senkinek, de jó, hogy túléltem. Amikor letelt az egy hónap, hogy a combomba kellett szurkálnom vérhígítót, és már nagyon untam, hogy egy hónap rehab és semmi bulika. Ezért úgy döntöttünk az új párommal, hogy elmegyünk szépen Miamiba, hogy megbulizzuk és megnyaraljuk. És nagyon jó volt" – mondta az énekesnő, aki azt is elárulta, szerelmének már régóta tetszett, az A38 hajón ismerkedtek meg.